STARTSIDA    Vad är MING?    Instrument    Kurser & handledning   Teambulidning för företag   Musikhavet    Kontakt    Aktuellt    Bildgalleri    Hur upplevs MING?   Webb - shop

 

KURSER OCH HANDLEDNING

 

MUSIKSAMLING I BARNGRUPP: Jag kommer ut till er på förskolan och tar med mig alla instrumenten. Vi har sedan en MING-samling då vi sjunger och spelar tillsammans.

Ålder: 1-6 år  Max 12 barn i varje grupp

 

HANDLEDNING: Vill ni lära er MING-metodiken från grunden och tänker köpa in instrument som hör till så hjälper jag er gärna igång genom handledningar i både barn och personalgrupp.

Handledning i personalgrupp innebär att vi träffas på em /kvällstid ca 2 timmar och jag lär er grunderna på instrumenten. Vi lär oss nya sånger och hur man kan arbeta med dem på olka sätt i barngruppen. Jag ger er tips och ideèr och ni får ställa frågor och undringar. Också kan ni få små uppgifter att lösa till nästa gång vi träffas för handledning.

Handledning i barngrupp innebär att jag kommer ut till er på förskolan och håller i en MING-samling med de barn ni i fortsättningen ska spela  med. Ni som pedagog/pedagoger är med bland barnen och ny inspiration väcks. Ni kommer att lära er nya saker hela tiden. Efter samlingen följer jag gärna upp med ett samtal med någon av er pedagoger för att höra hur det går för er och om ni har några funderingar.

 

KURSER: MING-introduktioner och andra MING-kurser kommer att hållas på olika håll i Stockholm så håll utkik under rubriken Aktuellt.