STARTSIDA    Vad är MING?    Instrument    Kurser & handledning   Teambulding för företag   Musikhavet    Kontakt    Aktuellt    Bildgalleri    Hur upplevs MING?   Webb - shop

  MUSIKHAVET

Jag som står bakom Musikhavet heter Sara Olsson och är utbildad musikpedagog / barnskötare. Sedan ca 15 år tillbaka har jag arbetat med MING - metodiken på förskolor i Uppsala och i Stockholm, och har verkligen fått uppleva vilken glädje musiken kan väcka när man musicerar tillsammans, hos både barn, personal och föräldrar. Att få "bygga" musik tillsammans är väldigt lustfyllt och att med enkla medel få till riktig musik i barngruppen väcker stor entusiasm. Att också de yngsta barnen kan "göra " musik.

Jag har genom åren haft och jag erbjuder också nu handledning i MING för både barn- och personalgrupper, fortbildningar, kurser på olika studieverksamheter, spädbarnsmusik och barnkörer mm.

Musikutbildningar som jag själv gått under årens lopp är bla MING-utbildning 10 p, musikterapeututbildning och klassisk sånglinje mm.

Jag är en glad och mycket positiv tjej som har ett "brinnande" intresse för musik då jag själv sjunger och spelar en hel del på min fritid.

Genom Musikhavet vill jag sprida glädje, väcka inspiration, skapa gemenskap och föra ut nya kunskaper till er alla, både barn och vuxna.

MUSIKHAVET VILL ÖPPNA ER NYFIKENHET TILL MUSIKENS VÄRLD!